Nieuws – Google onthult Pixel 5a 5G met groter scherm en betere accu

Google heeft dinsdag de Pixel 5a 5G onthuld. De telefoon is de opvolger in de goedkoopste smartphonelijn van Google en volgt de Pixel 4a 5G op. De smartphone heeft een 6,34″-scherm en een 4680mAh-accu, de grootste accu in een Pixel-telefoon tot nu toe.

5013 uur geleden

Nieuws – ‘Samsung stopt met advertenties in standaardapps op Android-telefoons’

Samsung gaat volgens Koreaanse media stoppen met het weergeven van advertenties in eigen apps die standaard op Android-toestellen worden gezet, zoals apps voor het weer en Samsung Pay. Met een update zou Samsung de advertenties eruit willen halen.

11721 uur geleden

Nieuws – ZTE Axon 30 5G met verbeterde camera achter scherm kost 499 euro

ZTE brengt zijn Axon 30-cellphone op 9 september uit in de Benelux. Het toestel heeft internet als de voorganger Axon 20 5G een frontcamera achter het scherm. De pixeldichtheid van het schermgedeelte waar de camera achter zit, is verbeterd bij het nieuwe version.

33maandag

Nieuws – ‘Android krijgt optie om interface te bedienen met gezichtsuitdrukkingen’

Android krijgt wellicht een optie in Toegankelijkheid om de interface te bedienen met enkel gezichtsuitdrukkingen. Zo kunnen gebruikers acties koppelen aan bijvoorbeeld een glimlach of het optrekken van de wenkbrauwen.

49maandag

Nieuws – ASUS voorziet gamingtelefoon ROG Phone 5s van ge├╝pgradede soc

ASUS heeft de Rog Phone 5s en 5s Pro gepresenteerd. Het gaat om gamingtelefoons die een Snapdragon 888 Plus-soc hebben, tegenover de reguliere 888 in de ROG Phone 5-telefoons. Daarnaast is de vertraging bij contact-enter iets verder teruggebracht.

19maandag

Nieuws – Render toont nieuwe goedkoopste Samsung Galaxy-telefoon A03s

Er is een render verschenen van wat de Samsung Galaxy A03s zou worden. De telefoon zou vallen in de A0-lijn van goedkoopste Galaxy-telefoons van de fabrikant en zou dus de A02s van begin dit jaar opvolgen.

22maandag

Nieuws – OPPO: snellaadtechniek VOOC heeft 195 miljoen gebruikers

Snellaadtechniek VOOC Flash Charge heeft volgens fabrikant OPPO 195 miljoen gebruikers. Omdat VOOC in veel van de modellen zit van de fabrikant, zegt dat iets over hoeveel mensen een telefoon van de fabrikant hebben.

40maandag

Nieuws – Foto’s tonen Pixel 5a 5G met grootste accu in Google-telefoon tot nu toe

Er zijn foto’s opgedoken van onderdelen van de Google Pixel 5a 5G. De accu van de telefoon zou een capaciteit hebben van 4680mAh, groter dan de accu’s van Pixel-telefoons tot nu toe. De Pixel five heeft een 4000mAh-accu, de 4a 5G moet het doen met 3885mAh.

73maandag

Nieuws – WinFuture: Samsung Galaxy A52S 5G verschijnt eind augustus voor 449 euro

Eind deze maand verschijnt naar verluidt de Samsung Galaxy A52S 5G voor een vanafprijs van 449 euro. De vernieuwde versie van de Galaxy A52 zou uitgerust worden met een Snapdragon 778G-soc. Verder lijken de specificaties volledig overeen te komen met die van…

42vrijdag

Nieuws – Xiaomi introduceert Redmi 10-smartphone met 90Hz-scherm en MediaTek-soc

Xiaomi kondigt zijn Redmi 10-smartphone aan. Deze telefoon beschikt over een 6,five”-liquid crystal display met full-hd-resolutie en een verversingssnelheid van 90Hz. Het toestel krijgt o.k.een MediaTek-soc. Het is nog niet bekend wanneer de Redmi 10 uitkomt en wat deze gaat…

26vrijdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *