Onze lijst met beste smartphones geeft je 15 van de beste, beschikbare smartphones van het moment. Als je al toegewijd zou zijn aan een bepaald besturingssysteem, kan je terecht bij onze toplijst met Android-smartphones en iPhones.

Als deze topklasse smartphones iets te duur voor je zijn, wees dan zeker niet getreurd. We hebben namelijk okayeen koopgids met de beste goedkope smartphones voor je gemaakt. Ook onze gids met beste smartphones tot 500 euro is zeker het bekijken waard.

Beste smartphones according to merk

De voorbije maanden hebben onze lijst met de beste smartphones flink door elkaar geschud. Er zijn heel wat nieuwe smartphones verschenen, waaronder de OnePlus nine,  Xiaomi Mi 11, Oppo Find X3 Pro en natuurlijk de Samsung Galaxy S21-serie.

We verwachten very welllater dit jaar nog de nodige interessante smartphones te verwelkomen. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone thirteen, Google Pixel 6 en wellicht een alternatief voor de geannuleerde Galaxy Note-serie van Samsung.

We beseffen dat het niet alleen maar gaat over de dure paradepaardjes van de verschillende fabrikanten. Daarom hebben we een praktische lijst gemaakt van alle smartphones die je op dit second kunt kopen. Daarbij vind je snel wat jij als eindgebruiker echt belangrijk zult vinden. 

We hebben deze smartphones door en door getest, waarbij we iedere functie en toepassingsmogelijkheid hebben gebruikt – belangrijke kenmerken daarbij zijn de batterijduur, een geweldig scherm, een krachtig ontwerp en een kraakheldere camera.

Daar bovenop telt de prijs natuurlijk mee. Ze mogen niet te duur zijn. Niet iedereen wil een topmodel kopen of kan zo’n topmodel betalen. Daarom hebben we smartphones uit verschillende prijssegmenten bekeken. Dat geeft je wat meer keuze!

Twijfel je nog over het merk en version telephone dat je moet halen? Wij hebben hieronder voor jou de 15 beste smartphones van dit moment geselecteerd. 

Beste smartphones in een notendop:

 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • OnePlus nine Pro
 • iPhone 12 / iPhone 12 Mini
 • Samsung Galaxy S21 / S21 Plus
 • iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Xiaomi Mi 11
 • Oppo Find X3 Pro
 • OnePlus 9
 • Samsung Galaxy S20 / S20 Plus
 • Xiaomi Mi Note 10
 • iPhone SE (2020)
 • iPhone 11
 • Samsung Galaxy S20 FE
 • Sony Xperia 1 II
 • (Image credit: Future)1. Samsung Galaxy S21 Ultra

  De eerste échte Ultra en meteen de beste

  Specificaties

  Lanceringsdatum: Januari 2021

  Gewicht: 227 gram

  Afmetingen: 165,1 x 75,6 x eight,9mm

  Besturingssysteem: Android eleven

  Schermformaat: 6,8 inch

  Resolutie: 1440 x 3200

  CPU: Exynos 2100

  RAM: 12GB / 16GB

  Opslag: 128GB/256GB/512GB

  Batterij: 5.000mAh

  Camera’s achteraan: 108MP + 10MP + 10MP + 12MP

  Frontcamera’s: 40MP

  Redenen om te kopen

  +De beste zoomcamera+Indrukwekkend design+Prachtig show

  Redenen om te vermijden

  -Peperduur-Geen microSD-kaartslot-Geen oplaadblok meegeleverd

  De Galaxy S21 Ultra is geen goedkope smartphone, maar je krijgt er okayontzettend veel voor terug. Zoek je naar de beste smartphone van dit moment? Dan kun je niet om de Samsung Galaxy S21 Ultra heen.

  Beeldscherm: De Samsung Galaxy S21 Ultra maakt gebruik van een 6,8 inch QHD+ display met een adaptieve ververssnelheid van 120Hz. Het behoort tot een van de beste presentations op de smartphonemarkt en is een genot om naar te kijken.

  Batterijduur: De batterijduur van de Samsung Galaxy S21 Ultra is solide. Het moet zeker te doen zijn om een volledige dag te overleven op één cyclus. Speel je echter veel met het 120Hz show (denk aan het spelen van video games), dan kan de batterijduur wat minder zijn. Over het algemeen is het een goede keuze als je op zoek bent naar een vlaggenschip met degelijke batterijduur.

  Houd er rekening mee dat de Galaxy S21 Ultra geen oplaadblok in de doos heeft zitten. Als je er geen hebt liggen thuis, moet je deze apart kopen.

  Camera: De 108MP-camera van de Galaxy S21 Ultra is veruit de beste feature van deze krachtige telephone. Net als zijn voorganger ben je in staat om maximaal 100x digitaal in te zoomen, alleen is de kwaliteit van de S21 Ultra stukken beter. De twee more zoomcamera’s dragen hier zeker hun steentje aan bij.

  Mini-oordeel: De Samsung Galaxy S21 Ultra is vanwege zijn prijs en grootte niet voor iedereen geschikt, maar het is en blijft wel de ultieme cellphone die je op dit second kunt kopen. We raden je zeker aan om eerst de volledige assessment te lezen voordat je dit beest in huis haalt, maar een slechte koop kan het niet zijn.

  Lees meer: Samsung Galaxy S21 Ultra evaluate

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *